Mal dopusta

v januarju ni bilo glih planiranega, da bom nabiral regrad. Pa bi ga komot, sploh, ko pogledam na termometer, ki kaže 15 stopinj. Jaz sem imel v mislih bolj, da si bom strgail leden sveče s kocin na bradi, ko bom končal s tekom na smučeh, tako pa mi je le v ponedeljek in torek še uspelo malo bit na smučkah, pa še to, da sem se v tork lahko vrtel le v 800 metrskem krogu proge, ki so jo naredili iz umetnega snega na Rogli, drugače še tega nebi blo. 

Kak je to zgledalo lahk vidite tu.


Za enkrat se je nakup novih čevljev za tek na smučeh izkazal za bolj slabo naložbo, sreča je edin, da bom zadevo imel še vsaj nadaljnih 5 let, ali pa še kako leto več. 

Druga dobra stvar pa je, da sem zadnjič poservisiral kolesa, kot bi vedel, da mi bo kaj hitro prišlo prav. In kaj češ drugega ko mal na cestaka in se mal zapeljat v tem milo rečeno spomladanskem vremenu. 

Upe polagam še na februar, ki za enkrat kaže nekaj male možnosti, da nam še podari malo zime in s tem malo zimskih radosti, na marec pa se nima smisla kaj veliko zanašati, ker je takrat že sonce tako močno, da tud večja količina snega ne bo obstala prav dolgo.

Lahko pa se pohvalim, da kr pridno spet držim ritem hrane, se pravi čim manj OH-jev. No tu pa tam se malo pregrešim vendar ni hudega in s takim tempom bom hitro spet na nivoju lanskega poletja. No mudi se mi ne glh tako, da pač lepo počasi brez prehitevanj. 

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2