Zimske počitnice

smo tako kot lani tud letos preživeli v Boharini, kjer smo izrabli gostoljubje mojih staršev in sestre, ki so nam prijazno pustili, da smo preživeli en teden pri njih, ob enem pa so nam kaj skuhali in popazili na Mihca, ki ni izbral najbolj posrečenga časa za zbolet in je večino časa preživel pri dedku in babici v varstvu.
No mi trije smo hodili na Roglo, Živa je pilila znanje alpskega smučanja na tečaju in tako osvojila srebrno priznanje in postaja prava smučarka.


Midva sma v tem času izkoristila čas in šla na tekaške, vmes pa najdla mal časa, da pozirama.


Smo si pa privoščili tud dobro hrano in pijačo, ki jo postrežejo v Stari Koči na Rogli. Hrana je res dobra in tud s cenami ne pretiravajo, tako, da priporočam obisk.



Teden je mini, kot bi mignil, Miha je k sreči ozdravel, nas je pa vse po vrsti okužil, tako, da kašljamo, Živa je celo staknila nekaj vročine, no a smo že vsi bolj ali manj OK. Edin, kaj bi človek rabil po takih počitnicah, je še par dni dopusta, da si spočije.
No pa tudi počitnice niso ravno čas, no vsaj zame, ko bi se človek odpovedal kaki dobroti, tako, da je lowcarb ta tedn pač odpadel ;)


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2