Preskok

iz zime v poletje je že skoraj standard zadnjih par let. No zima se je dokončno poslovila, sicer je naRogli še kar nekaj snega, a temperature, ki so v teh dneh 25 + pač ne dajejo nekega zimskega, še pomladnega vzdušja ne, tako, da smo tekaške dile za to sezono pospravili. Še k sreči sta se izkazala februar in marec, kar je že tudi standard zadnjih par let in popravila vtis zimske sezone.

Torej pole...., no pomlad je tukaj in še dobro, da sem v off sezoni poservisiral kolesa in sem sedaj lahko direkt napadel. Najprej nekaj fur z cestakom, zdaj pa sem že prešaltal na gorca, sicer so nekatere ceste zaradi snega še neprevozne a glavna trasa, to je Kordek do vzpenjače je že prestala dva testa, za kaj več pa bo treba par dni še počakati, da sonce opravi svoje.

Plan je kolesariti predvsem z gorskim kolesom, saj je to precej bolj sproščujoče in tudi bolj varno, saj so vozniki vedno bolj nestrpni, do kolesarjev, čeprav bi z leti pričakoval glih kontra, pa žal temu še zdaleč ni tako. Cilj je torej preživeti urice na kolesu v naravi in predvsem za užitek, seveda pa bo treba ubrisat tudi kako kapljo švica.

Prvi švic.


Pogled, ki vedno navduši.







Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2