Če ni,

pol še ne pomeni, da res ni. Ja seveda, da je. Ja še vedno prebiram knjige, je pa res, da sem zadnje čase bral bolj ali manj knjige, ki niso bile nič bosebnega. Kaj pa vem, včasih je kar teško najti zanimivo branje, se mi zdi, da je kot vse ostalo tudi knjig cela poplava in je težko potem nekak najti nekaj res dobrega. Mal si pomagam s publikacijo bukla in pa s spletno stranjo http://damjanzorc.net/, kjer se najde veliko predlogov za dobre knjige. 

Tako mi je v zadnjem času uspelo prebrati dve res dobre. Prva je Andaluzijski prijatelj. Gre za napeto zgodbo, ki se zelo prepleta med glavnimi junaki in zahteva popolno koncentracijo pri branju. Tu gre za omeniti, da je avtor Skandinavec in v zadnjem času prebiranje teh avtorjev nikoli ne razočara.


Naslednja pa je knjiga, ki sem jo prebral v rekordnem času to pa je Sviloprejka, ki jo ne sicer pod psevdonimom Robert Halbraith napisala znan avtorica J. K. Rowling. Gre za avtorico knjig o Harryu Potterju. Gre pa to v bistvu za nadaljevanje zgodbe o detektivu Cormoranu Strikeu, ki pa je še nisem prebral a je na spisku. Naslov je Klic kukavice.


Torej, dva predloga za tiste, ki radi berete napete knjige.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2