V polnem zamahu

je poletje in jaz ko pes na kost čakam drugi del dopusta. Julij je bil kar deloven bo pa zato avgust veliko manj, saj imam v bistvu samo štiri šihte pol pa dopust in to do začetka šole.

Sem pa zadnjič malo razmišljal kako kaj zgleda moja kolesarska statistika letos, predvsem zato, ker sem večino časa na gorcu, je temo primerno manj kilometrov, no pa sem mal pofirbcal po dnevniku in ugotovil, da sem do sedaj naklepal malo manj ko 3400 kilometrov, V povprečju sem na kolesu 15 krat na mesec, od tega pa le 5 krat na cestaku, ostalo pa na gorcu. Ko na koncu pogledam kilometrino sploh ni slaba, sploh glede na to, da so kilometri na gorcu kar precej manjši na vožnjo.

Se pa sedaj že kar nekaj časa držim načela enega "treninga" na dan, ne pa več tako ko včasih ko sem delal nemalokrat tud po dva. No sedaj temu že kar težko rečem trening, gre bolj za to, da se fajn razmigam, pa naj bo to na kolesu z kettlebelli ali p grem tu pa tam tud mal polaufat, no zadnjega je res bolj za vzorec, grem pa tudi in sem vesel, da brez muke pretečem 10ko pod eno uro. Seveda to ni bogve kak cajt, a za mene, ki res tečem samo za vzorec in ko grem se striktno držim počasnega tempa, je pol to super.

Kot rečeno sedaj čakamo na drugi dopust letos, ki smo ga kar fino splanirali in bomo tako kar 12 dni na morju, posledično pričakujem kak kilometer več na cestaku, če bo vreme OK in pa če bo volja, do kolesarjenja na dopustu. No nekaj malga bo že.


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2