Nespodobno povabila

no, če bi bil še bolj natančen bi lahko rekel, da je to vabilo nesramno. Za kaj torej gre? Gre za vabilo, ki je zaokrožilo na Facebooku in sicer na strani Pohorje je zakon se je pojavil plakat, ki pod geslom Mar mi je za Pohorje vabi na čistilno akcijo v kateri bi za sendvič in sok prostovoljci pomagali pri urejanju smučarskih prog. Ja, vredu, če bi bilo to v času, ko je tako delo nekaj pomenilo in bi nato lahko vsi udeleženci naprimer dva tedna v sezoni te proge koristili brezplačno. Seveda pa temu ne bo tako, pač pa se je najdu nekdo, ki sedaj piha na patriotsko dušo ljudi, ki živimo s tem Pohorjem, da bi na najlažji in najbolj poceni način naredil to, kar bi moralo že biti narejeno, saj je sezona pred vrati. Seveda pa bo nato taisti človek brez slabe vesti pokasiral vsakega smučarja ali tekača na smučeh. Dragi moji tako pa se po moje ne dela, že itak je v zadnjih letih ponudba na obeh delih Pohorja porazna in je vložek, ki ga vsako leto v naprave vloži upravljavec enak nič, sedaj bi blo še najbolje, če bi smučarji kar sami uredili proge, kupli karte in pokazali kako radi imajo Pohorje.

No, če bi bil nesramen bi v drobnem tisku spodaj napisal, da po akciji vabim vse udeležene, da se zglasijo na blagajni, kjer lahko kupijo sezonske karte, ki pa mimogrede sploh niso poceni, pa še to, da sezona bo če bo mati narava dobrohotna, ker pač se snežni topovi prodajajo na dražbi.

Pa še plakat, ki vabi


Pa, da ne bo pomote, rad imam Pohorje, tako poleti, še bolj pozimi in hudo mi je ko vidim kako tak potencial ostaja tako neizkoriščen.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2