Podkastiranje

ali kako bi lahko rekli poslušanju podkastov, ki me še vedno spremljajo pri vsakodnevnih aktivnostih, najpogosteje pa pri treningih.

Veliko se od zadnjega pisanja o tej temi ni spremenilo, mogoče to, da se je mreži apparatus pridružil nov podkast, ki ga vodi Perica Jerkovič in se mu reče v Afektu. Zanimivi pogovori gostitelja, ki je tudi stand up komik in vedno doda tudi nekaj komičnih vložkov, gosti pa vedno kakega zanimivega gosta. Na domači sceni, dober temo drži še Metin čaj, ki se največ ukvarja z temami o medijih in poročanju v njih in zanimiv podkast o nogometu Ofsajd. Seveda so še tu, ki jih sproducira Val 202 in jih nato nudi tudi v obliki podkastov, ter zanimivi gostje, ki jih gosti Slavko Jerič v podkastu Številke. Pa, da ne pozabim še na Bitne pogovore, kjer se izve vse o Applu in o novostih na področju pametnih naprav.

Na tuji sceni pa še vedno Joe Rogan in Tim Ferriss, ki nudita obilo zanimivih intervjujev, ki pa jih je treba malo preselekcionirati, no vsaj jaz, saj me vedno vse teme pač ne zanimajo. Se pa je v podkaste podal tudi Lance Armstrong, ki ima tudi zanimive goste.

V glavnem mi pri poslušanju še vedno prevladuje domača scena, tuje pa poslušam, ko mi zmanjka domačega materjala. 

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Grčija 2

Prodaja avta