Miren štart

v novo šolsko leto in sedaj je že vse tako kot je bilo. Zopet utečen ritem, otroka v šolo in vrtec, midva pa služba in zopet bo čas zdrknil, kot bi mignil, ko pademo v ustaljen ritem. 

Seveda je tudi v našem Blatnem dolu vse po starem, imamo cel kup predsedniških kandidatov, ki si prizadevajo dobiti našo pozornost, potem imamo tu še Vlado, ki bo zopet odgovornost zopet prevalila na državljane in jim prepustila, da odločajo o izgradnji drugega tira. Je pa to zopet odlična priložnost, za krajo ogromne količine denarja in pa seva projekt, ki se bo finančno reprogramiral tisočkrat, preden bo zaključen. Od aktualnih stvari je tu še Magna, ki je sedaj dobila okoljevarstveno dovoljenje, in kot je bilo rečeno, bi si tudi kakšno Slovensko podjetje želelo take obravnave pri poskusih širitev ali graditve proizvodnje. Najbrž bo tud tu s časom tud padla kakšna ovadba, ali pa pa še kaj hujšega. Osebno si želim, da bi zraslo podjetje, ki bi ponudilo dobre in poštene zaposlitve za ljudi.

Kar se ostalega tiče, športamo, kot vedno, jaz malo kolesarim, tečem in crossfitam, otroka sta postala člana AK Pohorje in sedaj dvakrat na teden hodita na vadbo. No ostale dni pa poskušamo preživeti čim bolj aktivno in čim več biti skupaj. 

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2