Bolj star

bolj nor, al kako že gre tista. To bi lahk reku po včerajšnjem za mene tradicionalnem vzponu na Pohorje s kolesi. Že nekaj let kolesarim na Pohorje in od tega enkrat na leto tud mal bolj v tekmovalnem duhu pa mi je letos uspelo prit na vrh najhitreje do sedaj. Se je kar malo za zamislit, ker sem vsako leto starejši in pa tud vsako leto manj intenzivno treniram. Bi mogoč mogu pred kakimi 10imi leti met to pamet. No kakor kol, da je, enkrat na leto paše mal pognat pumpo na rdeče obrate. Če koga zanima za kaj sploh gre pa si lahko vse o tem vzponu in tekmu prebere TU.

Se pa spet obeta nova kriza v Evropi. Katalonci so izvedli referendum o odcepitvi, kar pa ni pogodu vladi iz Madrida in je kot vsaka oblast izkoristila svoj represivni aparat in poskuša na vse načine preprečiti voljo ljudstva. Naša politika se medlo odziva in čaka na odzive Merklce, da se bodo pol priklučili mnenju, da se po pomoti nebi komu zamerili. Kot, da mnenje koga od naših kaj pomeni v EU... Bi pa veliko pomenilo v naši državi, če bi kdo od njih izvoljencev ljudstva povedal kako je njegovo stališče, ne pa da vsi kot vedno nekaj mučkajo in obračajo besede.

Mah škoda zgubljat besed, raj nazaj na Pohorje, od koder sem ravno kar prišel. Lepo je sedaj jeseni, ko se gozd dobiva čisto posebne barve in so vonjave še posebej intenzivne.


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2