Prejšnja nedelja

je postregla z dežjem in ohladitvijo, pa tudi z prvim krogom predsedniških volitev. No sedaj lahko rečem prvim, ko vemo, da bo še eden naslednji mesec. Saj ne, da bi veliko zgubljal besed nad temi volitvami, ki se jih tko al tko nisem udeležil in zato nimam kaj veliko pravico komentirat izida. Mi še pa vedno ni jasno kako lahko narod skoraj večinsko voli kandidata, ki je bil katastrofalen predsednik vlade in ga za to sedaj nagradi in ga izvoli na tako funkcijo. Srčno upam, da se v drugem krogu naredi čudež.... So pa pokazale kakšna je podpora sedanji vladi z rezultatom, ki ga je dosegla njihova kandidatka. 

Pa politiko na stran, kot rečeno, nedelja je postregla z dežjem in ohladitvijo in indijansko poletje se je poslovilo, in bližamo se zimi, saj so prvič letos kr lepo bili pobeljeni tudi okoliški hribi Pohorja. Upam, da bo zima vsaj kolkar tolkspo dobra, zakaj ne rabim govorit a ne.

Sem pa danes začel z dopustom in se že veselim kratkega dopusta v Italiji, ki ga imama planiranega z ženo in to prvič po kar veliko letih, da si bova vzela čas samo zase, otroci pa bodo pri dedkih in babicah ta čas.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2