Prosti čas,

ki ga imam predvsem v dopoldnevih med tednom, ko nisem v službi ne namenjam samo športu, še zdaleč ne, šport je samo eden od ventilov, ki mi pomagajo, da lažje preživim, je način, ki ga priporočam vsemu, da iz sebe spravijo energijo, ki se nabira v njih in se potem navzven izraža v vsemogočih traparijah, ki jih ljudje počnejo tako in drugč. Pa verjemite, da ne govorim na pamet, ko povem, kaj vse folk pač počne...

Torej svoje trenutke, ki jih imam v prostem času preberem, kot je vsem jasno, ki tole kdaj pa kdaj pogledate, namenim dobri knjigi. V večini se ne spuščam v kakšne težke teme, sem pa odprt za različne žanre in tako preberem marsikaj. Spremljam par vlogerjev, no pravzaprav točn dva, to je Komotar, ki je tak car, da adijo, še posebej, ker dela vloge o avtih, ki meni niso neka huda stvar, ampak njegovih vlogov že kako leto ne zamudim. Tako doživeto in sproščeno, kot on to dela, res svetovno. Drugi pa je Jocohud in njegova stvar, ki prav tako na smešen način predstavlja skupaj z gostom, ki je pa se žal malo preveč ponavljajo, različne stvari, mogoče in nemogoče.

Kar se tiče podkastov, sem bolj ko ne na zbirki od prej, najdu sem pred parimi dnevi en nov Slovenski podkast Zakulisje v katerem avtor dela intervjuje s Slovenci, ki jim je uspelo v poslu, do sedaj sem poslušal enega in je vredu, predvsem sedaj v poletju, ko je malo mrtvila na tej sceni. Dugae pa je spisek bolj ali manj isti in če koga zanima lahko preveri zadeve pod oznakami.

Zdaj pa še zadnja in nezanemarljiva stvar, ki jo počnem med prostim časom, to pa je likanje in pospravljanje. Ker sem, kot rečeno veliko doma med tednom imam nekaj časa tudi za ta opravila, ki so prav sproščujoča, pa še Tatjano razbremenim, da ne se lahko kako minutko spočije po naporni službi med tednom. 

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2