Zaupaj v jabko

bi lahk bil slogan tega tedna. rejšnji teden sem skoču v knjižnico o neko knjigo in ker je deževalo sem malo pospešil čez cesto in med tem nevede izgubil telefon. No ko sem se zavedal, da telefona ni doma in sem šel po isti poti nazaj, sem ga najdel na cesti, obrnjenega na zaslon, ki je bil zdrobljen. Predvidevam, da ga je nekdo še malo povozil, ker je tudi plastični etui bil delno snet z njega. V glavnem, zadeva je še delala a ne za dolgo tako, da sem bil prepričan, da bo kaj malo možnosti za oživljanje. 

Približn tak je zgledala zadeva.


V glavnem nič kaj obetavno, in tako mi pač ni preostalo drugega, kot, da grem iskat nekaj novega. Ker sem pač zagovornk Appla sem pač vedel, da bom pač kupil drugega I phona in po pregledu bolhe kaj hitro ugotovil, da X-i nimajo nič kaj manjšo ceno, kot če ga grem sam kupit operaterju. Neverjetno pa je to, da so v celem Mariboru imeli samo enega pri Telemachu in, da očitno aparatki, ki niso prav poceni gredo kot za med. V glavnem tako sem postal ponosen lastnik X-a.

Kljub temu pa nisem vrgel puške v koruzo in sem prejšnjo povoženo šestico nesel prijatelju, ki je maher za popravila takih reči, saj mi je menjal ž zaslon na I padu pa tud na šestki sem moral menjat zaslon pred kratkim in, ker vem, da so take reči poceni sem mu ga nesel, z mislijo mogoč pa ga usposobi, da bo za kako rezervo.

No po nekajurnem namakanjem v alkoholu in sušenju se je izkazalo, da bo telefon najbrž res delal. Tako sem kupil nov zaslon in mu ga nesel. Včeraj pa presenečenje, ko sem bil skoraj prepričan, da ziher kakšna stvar ne bo delala, ne vem ali kaka kamera ali mikrofon, ali zvočnik ali touch ID, na moje presenečenje vse dela in sedaj imam dva vrhunska telefona, ki sta oba na oglasih in kateri bo prej prodan drugi pač bo ostal doma.

Rezultat dela.


Nauk zgodbe torej je, ne obupaj nad jabko pa tud, če je fejst potolčena ;)

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2