Po dolgem času mal o športu



V bistvu tema, ki je bila včasih najbolj pisana na tej strani in je v zadnjem času malo zapostavljena a to še ne pomeni, da je tudi šport zapostavljen. Niti najmanj. Je pa malo razlike v tem, da sem včasih vse dosežke meril s kilometri in časom, sedaj pa sicer še beležim tudi te podatke a mi niso več najpomembnejši.
Prav vesel sem bil par dni nazaj, ko sem ugotovil da je četrti dan v meseci in jaz sem se v štirih dneh ukvarjal z štirimi različnimi športi. Se pravi en dan tek, en dan crossfit, en dan kolo in en dan tek na smučeh. Če se lahko s čim meri sreča, je to pri meni eno od meril. Kot rečeno pa mi že nekaj časa niso več pomembni športni rezultati, ampak sedaj športam resnično za zdravje, kar pa pehanje za časom ali razdaljo to sigurno ni. Posledica tega je tudi to, da me nič ne boli, če izvzamem kronične težave z peto, ki pa je rezultat prej omenjenega zaganjanja, sem sedaj resnično zdrav in razen tu pa tam kakega muskelfibra zaradi kake nove crossfit vaje ne vem kaj je bolečina. In v tej fazi lahko zadovoljno ugotovim, da končno uspešno prakticiram šport in z njim dosežem pravi namen.
No pa, da ne bomo samo športu, da malo po apdejtam še sprotno dogajanje, kot rečeno o službi ne bom, doma se imamo super vsi smo zdravi in na splošno uživamo v vsakem skupnem času, ki nam je dan. Aja, pa da ne pozabim harmonike, napredek je, počasi bo že pet mesecev od kar sem prvič prijel v roke frajtonarco in spisek pesmi se lepo širi, bo v kratkem tudi kak posnetek, da mal pokažem kako mi gre.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2