Hitr apdejt

najprej z Rogle, kjer počasi a vztrajno zmanjkuje snega, včeraj sem bil gor in zadeva je taka, da se še da laufat a, če ne bo kaj snega z neba ali pa vsaj kaj iz kake žirafe po počas zmanjkalo. Stadion je ok, prehod iz stadiona do zgornjega dela bolj švoh, pol pa del pod jezerom še tud kra vredu. To pa je tud vse.


Kar se tiče ostalih športnih aktivnosti je za kolo bolj švoh, ker je konstanta megla in so ceste mokre, sem pa sedaj kolo menjal za tek in tečem dvakrat na teden po eno uro, kol je to v kilometrih raj ne napišem...

Kaj se tiče aktualnih političnih dogodkov je novo to, da nimamo več vlade, ker je odstopil njen predsednik, kaj si milim o tem raje ne napišem, se pa že šopirijo tako na levi kot na desni, vse pa dobro vemo, da so bili že oboji na vrhu pa noben ni naredil kaj prida koristnega.

Gremo raje dalje. Kitajci nam poleg poceni izdelkov sedaj uvažajo tudi novi virus, kokl zgleda je še kar nevaren, jim pa ni ne verjamem ko objavljajo številke o okuženih in mrtvih, se mi zdi, da so bolj podobne številkam, ki so jih Rusi plasirali med Černobilsko krizo.

Kuhinja je skoraj konc, včeraj sem zrihtal še led lučke pod elementom, ki se fensi prižigajo z daljincem, danes če bo ves posreči premaknemo še luč nad mizo, ker material je prispel.

Aja pa da ne pozabim ferik je Jezero prva prava Slovenka krimi serija. Men je bla kul, mogoč kaj o njen napišem v posebni objavi, bi si zaslužila, če že tuje opisujem. 

Torej sem v pričakovanju okužbe z takim ali drugačnim virusom, glede na to, da na šihtu padajo sodelavci kot muhe.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2