Strokovnjaki za vse

 smo takoj, ko se okoli nas kaj dogaja, še sploh pa ko je v igri šport, pa naj gre za bilo kaj so vsa omrežja polna takšnih in drugačnih zapisov. 

In sedaj je na vrsti kolesarjenje in toliko komentarjev, ki lahko človek prebere o tem se lahko prav čudi, da nismo imeli že prej kakega zmagovalca Toura. Sam sem v zadnjih 15 ih letih prekolesaru okoli 80 tisoč kilometrov pa mi na kraj pameti ne pride, da bi lahko podajal kake komentarje o taktikah in tehnikah tekmovanja na takšnih dirkah. Seveda pa kavč selektorjev to niti malo ne ustavi, da bi podajali takšne in drugačne sodb.

V glavnem, pustimo vse skupaj, Slovenci imamo zgodovinsko zmago na Touru in ne samo to, imamo še drugo mesto in smo v tem trenutku svetovna velesila v tem športu. 

Seveda, bo sedaj kolona vseh prisklednikov, ki bodo tiščali v ospredje svoje riti predvsem seveda kolona politikov, ki bodo zopet kovali v zvezde šport in športnike, a na njih gladko pozabili, ko bo nastopila kaka kriza ali še huje poškodba in uspehov več ne bo. 

V glavnem škoda besed, itak je vedno ista zgodba in škoda izgubljati besed o tem. Bo pa mogoče navdušila kakega mladega, da se bo raje usedel na kolo, kot pa da sedi pred TVjem in če bo že to bo super.


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2