Mojstri spinanja

so te dni zelo uspešni. Celi svet vključno z našo blatnodolsko dolino  se ukvarja z volitvami v Ameriki, eni navijajo za enega, drugi za drugega in to počnejo bolj ali manj javno. No, kot je pri nas pač navada smo tudi tu razdeljeni, kar sploh ni narobe, če nebi pa ravno tisti, ki bi morali najbolj podpirati demokratični sistem in počakati na rezultate, že nekaj dni pred koncem objavljali razne čestitke po twiterju in nato, ko se zadeve rahlo obrnejo začeli z teorijami zarot in o ne vem čem še vse.

A dejstvo je eno, dosedanji predsednik ZDA ve za našo deželo samo zaradi žene, ki se je revica v Ameriko zatekla pred tiranskim komunističnim režimom iz katerega izhajamo in se je tako malo da ne s tem rešila življenje in roko na srce je najverjetneje to tudi predstava njenega moža, da smo pač neka siva zatiranja polna državica nekje v Evropi, po njegovem najbrž nekje blizu Rusije. 

Po drugi strani pa naši vladarji vehementno tvitajo v svojem stilu angleščine "vi dont nid mani vi nid tajm" in smo tako posmeh vsem, ki slučajno naletijo na take tvite.

Po drugi strani pa je tako spinanje na dogodke, ki so za nas tak blizu kot luna odlično in v ozadju tega se lahko zrihta marsikaj kar bi drugače mogoče celo kdo opazil.


Ajde pa pustimo Ameriko in se malo posvetimo naši deželici. Jutri je ponedeljek in zopet začnemo režim pomladi se pravi vsi otroci doma, starši naj jih pazijo, šolajo in pa da ne pozabijo slučajno hodit v službo, ker pač brez dela ni jela al kako. Torej v bistvu so vsi ostali ukrepi brez veze, zapreš šole, in za tretjino ljudi si poskrbel, saj nimajo časa za kaj druga, kot da delajo in ob enem skrbijo za otroško vzgojo in šolanje, pa če jim ostane še kaj časa za počitek je to to. No, če se bo slučajno začelo zatikati pa mogoč podaljšaš policijsko uro in je problem rešen.

Vsi ostali, ki nimajo otrok bodo malo manj obremenjeni, jim bo pa mogoče še huje, ker v prostem času nimajo kam sami s seboj in se zna naredit, da bi začeli delat kake bedarije. za njih bi jaz predlagal kako obvezno delo v kaki ustanovi, ki se bojuje z obolelimi z virusom, tako recimo 20 ur na teden.

No za študente in penzioniste pa vzeti pomladni model in jim dat nekaj dnarja, da lahk vsaj po trgovinah hodijo, da vsaj malo ubijejo dolgčas. 

Ja, ja saj vem, da sem malo ironičen, ampak tako pač je v današnjih časih, če nisi se ti res lahko zmeša.

Ampak ne, kot vedno mislite s svojo glavi in ostanite zdravi.


                                                                  vir: internet


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2