Cepljen

 tud jaz. In sedaj se lahki vsi zgražate, ker sem skoz bil bolj ali manj prosi cepljenju. No sedaj, ko bom pa napisal zakaj sem se dal cepit pa boste lahko šele nergali. 

Torej, cepil sem se, da bom mel mir pred vsemi, da bom lahko šel tud kam na dopust in ne bom odvisen od nenehnega testiranja, ki je pri nas tak kot, da bi igral loterijo, kot se lahko bere non-stop o teh lažno pozitivnih in potem ostaneš pred vrati hotela ali česar pač, kot kaka budala. Da bom lahk šel na kak koncert ali kako tekmo in, da mi bodo dali mir tud na šihtu. Po pravici povedano sem se cepil zarad ljubega mira, ker tudi jaz, tako kot še ena uporabnica tviterja verjame, da je dober imunski sistem lahko razlog, da se ne okužiš, če pa se že, pa je dober imunski sistem pripomore k temu, da te korona ne bo pokopala. Seveda, so se nad njo takoj usuli takšni in drugačni strokovnjaki in jo popljuvali do amena. Ampak, ženska je povedala kaj si misli o tem in je to povedala pošteno. Ampak, kot rečeno imeti svoje mnenje pač ni zaželeno, pa čeravno si se kljub vsemu dal cepit in tako prispeval za skupno dobro. O tem, kolikšno bo to skupno dobro pa bomo še videli.

Bomo pa zgleda kljub temu, da se dajemo cepit, ostali ali pa bolje rečeno izpadli idioti, to se vidi vsaj po izjavah naših strokovnjakov, pardon kvazi strokovnjakov, ki jim ne verjame več nihče, ki že spet vedežujejo o tem kako bo v jeseni in že napovedujejo naslednje rdeče faze in ne vem kaj še vse. 

Samo nekaj nebuloz o tem, da kljub temu, da si cepljen ali testiran ali prebolevik ali bolj popularno v eni od kategorij PCT pa na stadione ali na prireditve še vedo omejujejo število ljudi, za kar ni nobene logike, no v isti sapi pa ne rabiš teh pogojev ko greš v cerkev, kar je sploh bedasto in to je samo en primer butastih ukrepov.

Jesen bo pokazala ali smo tud tisti, ki smo se dali cepit zarad ljubega mira izpadli junaki, ki smo s tem prispevali v skupno dobro ali pa smo postali samo bedaki. Bomo videli

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2