Cepljen

 sedaj še z drugo dozo, ki pa mi je dala dan po cepljenju dala vedeti, da sem dejansko bil cepljen, ker sem se dejansko počutil, kot da bom vsak cajt faso neki, no pa se je po parih urah tud to zluftalo.

Torej sedaj sem cepljen, cepljen zato, da bom lahko šel, če bom hotu it na koncert al pa na bazen al pa nekam v tujino, v glavnem za to, da si vzamem nazaj del svobode, ki so mi jo z raznimi ukrepi vzeli. Dobro tu je še drugi razlog in to je, da sem naredil nekaj za širše družbeno dobro, torej, da nas bo čim manj zbolelo, da če bomo zboleli, da bomo to lažje prenesli in tako ne bomo obremenjevali zdravstva, ker kot vemo, država oz. institucije bodo itak spet zatajile in bodo iskale krivce na vseh koncih, ko bo spet zagustilo.

Torej, jaz priznam, cepil sem se zaradi tega, da mogoč pa le zlezemo iz tega primeža ukrepov, ki nam jih vsiljuje država, pod veliko pretvezo epidemije, da se rešimo ponovnega šolanja od doma, da otrokom pustimo, da se družijo, da so lahko športno aktivni in, da jih ponovno ne zapiramo v sobe, zato, da starši dejansko ne bodo pregoreli, od dela in od šolanja otrok, da se lahko obiskujemo in da se počutimo, kot največji kršitelji, ko se peljemo preko meje občine...

 No, bi pa znalo bit zanimivo, kaj bo, če ali naj raje kar rečem, ko bo ponovno začelo valovat z ukrepi, kot so bili omejitev gibanja na občine, pa t.i. policijska ura, kajti oboje je ustavno sodišče proglasilo za neustavna ukrepa.

Torej, cepljeni smo in mislim, da veliko se nas je cepilo prav zaradi tega razloga, a kaj bo, če v jeseni ugotovimo, da je bilo naše "žrtvovanje" za prazen nič. No jaz vem kaj bom, kaj pa vi....


                                                              slika:khr.org

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2