Poletje je tu

 in med tem, ko najbrž eni pogledujejo na to stran in jih zanima moj odziv na zadnje dogodke, pa jim lahko z veseljem povem, da se za enkrat ne bodo našli v teh zapisih, ne rečem, da ne v bližnji prihodnosti, ko se stvari malo postavijo na svoje mesto, zdaj pa ziher ne.

Je pa za mene fajn zopet neka nova izkušnja, ko vidiš kak je to, ko te nekdo z eno roko treplja po ramenih z drugo pa ti istočasno tiši nož v hrbet, in te gleda v oči in ti laže. 

Je pa kot rečeno poletje pri nas, temperature so se kar na enkrat povzpele čez 30 in kljub vsesplošnemu jamranju ob nizkih temperaturah v maju smo takoj preklopili na jamranje o vročini, hahaha, res smo prav smešni a ob enem žalostni, vedno nezadovoljni, polni jamranja, kot, da se nikoli nič ne naučimo, no vsaj tu bi se lahko, kar se narave tiče, ki nam nikoli nič ne ostane dolžna, enkrat da, pol mal vzame in na koncu je to to.

Torej poletje, je pred vrati, in tudi prvi del dopustov, no men se je nenačrtovno začel dopust že malo prej, ampak nič ne de, čas je, da si tud jaz vzamem malo pavze od vsega, kar se je nabralo zadnje čase.

Zdaj bo čas za druženje, za družini, za branje knjig, za igranje harmonike, za preganjanje z otroci, za vse to, kar nam kdaj pa kdaj zmanjka časa, ko smo polno vpeti v delo in šolo. 

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2