Konec leta

 je kot tradicionalno namenjeno temu, da se ozremo nazaj v preteklo leto in si, kot bi se reklo nalijemo čistega vina, čeravno me je to leto naučilo, da se le tega naliva res po kapljicah in, da se vedno bolj dela in govori z figo v žepu ali, kot bi lahko rekli v oči me gleda in laže.

Ampak, kot bi lahko rekli, če ne kaj drugega pa sem bogatejši za eno izkušnjo več pa čewprav je pustila kar veliko grenkega priokusa, pa sem na koncu poskušal delovati po reku vsako slabo je za nekaj dobro in sigurno bo na koncu tudi v tem primeru tako.

Drugače pa je leto minilo res mirno, kar je najvažneje. Kljub razmeram, pri čemer imam v mislih predvsem trenutne pandemićne razmere nam je vsem uspelo ostati dobrega zdravja, nekaj temu pripisujem tudi to, da smo kot vedno aktivni in poskušamo izkoristiit čim več časa za to, da smo v naravi, da se gibamo.

Kar se športnih aktivnosti tiče pri meni, sem res vesel, da sem skozi celo leto aktiven, da se lahko gibam in, da temu posvetim vsaj eno uro na dan, pa četudi včasih na račun malo krajšega spanja, kar pa je pri meni itak že nekaj čisto normalnega. Sicer pa kdor vsaj malo spremlja moje zapise itak ve, da je to moj način življenja in ne nekaj kar bi mi bila muka. 

Torej pod črto, tudi to leto me je naučilo kaj novega, me naredilo če ne pametnejšega pa vsaj bogatejšega za kako izkušnjo in pa spoznanje, da je edino družina to kar je pomembno vse ostalo pa je postranskega pomena in je samo delček v življenju.

Pa mirne in vesele praznike vsem, preživite jih z ljudmi, ki so iskreni, z ljudmi, ki vam nekaj pomenijo v življenju in pozabite na vse slabo okoli vas!


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2