Peta sezona

 korone se nadaljuje, tokrat beležimo na 10 tisoče okužb, ki pa so v 99 procentih le v obliki prehlada, se pravi vneto grlo, nahod, pa tu pa tam kak glavobol ali malo vročine. V bistvu simptomi za katere pred dobromi dvemi leti niti bolniške nebi dobil, sedaj pa te ob stiku z osebo, ki je okužen vržejo v 7 dnevno karanteno, če pa si okužen poa 10 dni ne smeš iz hiše. Z eno besedo bolano. Seveda, pa bodo od tega največ potegnili zdravniki, ki bodo sedaj spogajali še višje plače, se pa sprašujem, kako bo to izboljšalo razmere v zdravstvu. No mogoče bodo vsaj fušali izven delovnega časa, ne pa med službo, kot so do sedaj.

Dovolj korone. Zima je še vedno tu, sicer po dolinah ni snega je pa zato na smučiščih več kot dovolj, tako, da s pridom izkoriščamo snežne razmere in ko je le možnost gremo smučat in na tekaške. Žal je na Arehu za tek na smučeh sezona za enkrat končana, ker je malo premalo snaga, je pa na Rogli tega več kot dovolj.

Pa še najbolj važna stvar tega januarja. Po nekaj letih preučevanja trga in seveda po namenskem šparanju smo končno postali lastniki avtodoma. Komaj čakamo, da gremo prvič z njim za kak dan ali dva na okoli.



Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2