Maske so padle

 je odločila vlada, seveda na pobudo "strokovne" skupine, ki jo še vedno vodijo taisti strokovnjaki. Da bi to imelo bilo kaj skupnega z bližajočimi volitvami seveda ni niti za pomisliti, isto, kot pač je z talanjem bombonjer, kot so se izrazili. No zadnji bomboni se bodo razdelili še danes, seveda v upanju, da bodo to čim dlje imeli v glavi potencialni volivci.

Prav lepo pa sovpada naslov drugega dela Igre prestolov, ki sem jo glih prebral, saj je naslov Spopad kraljev, kar je v bistvu podobno temu kar se dogaja v tem predvolilnem obdobju. Kaj dosti ne spremljam te farse od predvolilnih soočanj, da niti ne omenjam, kdo vse je po novem kar na enkrat postal parlamentarna stranka, samo da lahko nastopa na javni RTV, ki je žal postala prava greznica medijskega poročanja, ki pa žal z uravnoteženostjo nima nobene zveze. Bolj kot na vsa soočenja polagam upe na zdravo pamet volivcev, ki so si, no vsaj upam, dobro vtisnili v spomin vso dogajanje zadnji dve leti in bodo znali to tudi primerno "nagraditi". Je pa še ena resnica, da kdor koli bo na on oblasti naslednji mandat, ga čaka kar naporno obdobje, po podatkih UMARja, se nam napovedujejo malo bolj črni časi, vsaj kar se gospodarske rasti tiče in nas bodo ti bombončki še kako drago stali v prihodnjih letih. No poročilo o napovedih, ki bi že zdavnaj moralo biti na Vladi pa nikakor ne najde prostora za obravnavo, kar pač nikogar ne čudi, sploh glede na plakate vladajoče stranke, ki se po vsej državi diči s tujim perjem, za kar pa so se začuda začeli tudi protesti k umiku le-teh, saj naj bi bili zavajajoči, če ne kar laž.

Torej pred nami je še nekaj dni do volitev, ko bomo sami s svojim glasom, pa na bo to za leve ali desne ali pa tiste vmes odločili kdo naj nam v naslednjih letih vlada in ker vsak glas šteje je le velika udeležba na volitvah lahko pravi pokazatelj da nam ni mar.



                                                                     eBook.com

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Grčija 2

Prodaja avta