Mariborski trail

 tek, ki sma se ga udeležila s Tatjano in to bo po dolgem času poročilo s tekme. Torej, ker sma imela v planu iti letos na kaki trail tek pa je tole v domačem mestu priletelo, kot naročeno. Trasa ravno prav dolga, na koncu je ura namerila dobrih 15 kilometrov, ne preveč zahtevna, kot rečeno, kot naročena, da se malo sprobama še v tej obliki teka.

Na koncu sma prišla v cilj super zadovoljna, planirala sma, da boma za progo porabila tam okoli uro trideset in uro štirideset, na koncu sma bila v cilju v uri šestintrideset in glede na to, da je bil vsaj prvi del proge ko smo se povzpeli na Kalvarijo in potem tekli po grebenu, kjer je proga kar nekajkrat kar lepo vzvalovila, pa tudi potke so dokaj zahtevne za tek, sploh je bilo potrebno paziti nato pri spustu, ki je bil travnat in zaradi rose malo spolzek, je na koncu za to razdaljo kar lep rezultat. Če bi bila cela trasa taka, kot je bila potem v nadaljevanju, ko smo se spustili do Drave in potem zaokrožili najprej na levem bregu, se nato prestavili še na desni breg, kjer je bila trasa lepo speljana po gozdu iz katerega smo potem zavili na makadamsko cesto ob Dravi, ki je v bistvu ponudila možnost za že kar šprint do cilja.

V glavnem lep tek, vzela sma si ga bol na izi, malo zaradi tega, ker pač nima smisla pretiravat, saj ni velike razlike med tem ali v cilj prideš minuto prej ali pozneje, malo zaradi tega, ker sem jaz šel na štart bolj ali man direkt iz nočne.

V glavnem, čestitke tistemu, ki je speljal traso, malo manj ma tistemu, ki je bil zadolžen za promocijo, saj ljudi pa je bilo res malo, škoda.








Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2