Toplota,

vročina je zunaj in v meni. A kaj to pomeni?? Ja to, da sem zbolel. In to kako!? Tak da se jez v bistvu sploh ne spomnim, da bi kdaj bil bolan, tak sem zbolel. 

OK v soboto zvečer me začne mal mrazit, pa si rečem jah nič zgleda da bo kak rahel prehlad, kak Lekadolček, pa mal c-vitamina pa dost tekočine pa bo. No z tako diagnozo se podam celo v nočno, (zdaj vidite kak rad delam, hahaha) kjer pa sem kaj hit ugotovil, da nisem zmožen delat. komaj sem se prvleku do doma in se spravu v pojstlo, kjer me je zeblo kot malega...., kljub temu, da je blo not ziher več kot 25 stopinj. Ah  nič, prešvicat se morm pol pa bo OK, se mislim in se pol celo nedeljo premetavam po pojstli, kjer me enkrat zebe pa mi je vroče pa me boli glava pa.... Ker sem seveda vstrajn tako vstrajam še v pondeljek. No na trenutke mi je kar vredu, sploh ko mal primejo Lekadoli ampak največ kake tri ure pol pa spet "šit". Ja nič v torek mi ni preostalo drugega, kot da grem do svojga dohtarja, ki je po kratki uporabi stetoskopa ugotovil: "Jah nič en mal pljučnice si stakno". Nato sledi recept za antibiotike in to je to. No danes je četrtke in zgleda da zadeva počas prjemlje, no bi me čudlo če nebi, kaj vsega vraga mora bit tam not namešanga, saj že smrdi ko hudič...

Ker pa sem po naravi optimist, ka pa te. Pa v vsaki stvari iščem tud, kaj bi lahk blo pri tem dobrega in tako sem sedaj dognal, da bo to sedaj samo še pika na I pri popolni sanaciji mojih poškodb, ki so že tako v zatonu.

Ja pa še to, da imam čas prebirat po netu o tem in onem in glih včeraj, ko je bla debata na TF o poškodbah za katere jaz trdim, da jih je treba začet odpravljat pri vzroku, je nekdo prilepil super link o tem kako se je potrebno posvetiti poškodbam in še o čem, če koga zanima, naj klikne SEM.

P.S. Pa še če je kdo stavil, kolk je bla dolga moja najdaljša pavza od kar treniram? Zgleda, da bom postavu novi rekord, stari je iz februarja 2009, ko me je prehlad položil za 6 dni, s tem da sem v mes en dan poskušal nekaj tečt pa ni šlo. No bomo vidli kak bo zdaj (po tihem planiram mali trening že za jutri). In če bo tako pol stari rekord ne bo padu ;)

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2