Nepotreben strah

bi se lahko reklo temu... No gre za strah pri nakupu oziroma izbiri tekaških copat, ki se me je lotil po spoznanju, da mojga najbolj priljubljenega modela to je NIKE Skylon ne bo več moč nabavait. Sedaj po dobrem letu pa je jasno, da je ves strah bil popolnoma odveč in da je v bistvu to, da skylonk ni več v bistvu kar dobra stvar, ker sedaj sem sprobal kar nekaj novih modelov drugih proizvajalcev. Pri tem sta me dva še posebej navdušila.



Prvi je PUMA Fass 500. Res dober copat z super blaženjem, nizko težo in brez nepotrebnih dodatkov za uravnavanje pronacije s spominsko peno, ki se lepo prilagodi načinu teka vsakega posameznika. Še posebej pa ki je pri tem copatu všeč zelo mehak opetnik, ki se lepo prilega okoli ahilove tetive in jo mehko objame.




Naslednji model pa je nekaj čisto novega na tržišču in je navdušil že mnoge tekače. To pa so copati znamke ON, Švicarske proizvodnje in so res nekaj posebnega že na prvi pogled. Tudi ta copat je brez vsakih dodatkov za uravnavanje pronacije in omogoča zelo lahkoten in odlično blažen tek. Jaz se v njih morm kr mal bremzat, da ne treningih nisem prehiter. No slaba stran teh copat je le njihova cena, vendar se tud to da z mal iznajdljivosti uredit ;). Tu se morm zahvalit g. JAUK Marjanu, ki mi je delno sponzoriral en par.


V glavnem na konc lahko rečem, da vsako slabo je za nekaj dobro ;)

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2