Prisilno

ja in to čist za res tokrat. Po ne vem kakih poškodbah in boleznih pa se je sedaj končno le našla ena, ki me je prisilno položila, no ne glih dobesedno položila, bolje rečene umirila in mi preprečuje, da bi normalno treniral. Še več tud delam bolj težko kaj pametnega.

In vsega je zopet kriv en napačen gib, ki pa tokrat rezultira v močni bolečini v spodnjem delu hrbta. No seveda bi cela zadev mogoč bla že veliko bolj mila ali pa bi celo že minila, če bi takoj, ko sem začutil bolečino odnehal in dal telesu možnost, da se pobere. Jaz pa seveda ne in iz tega potem pride to, da se zadnja dva dni komaj premikam...

Po vsem prebranem in preštudiranem gre pri meni za zdrs medvretenčne plošče, ki mi je pritisnila na živec, ki se je posledično vnel in sedaj me boli noga, no če sem bolj natančen me boli rit, ja res gre za pravo, kot bi rekli Angleži "pain in a but". In celo tako daleč je prišlo, da se moral k zdravniku po mal protibolečinskih tablet in pa seveda tud obisk fizioterapevta je bil neizogiben.

Tako sem za enkrat kot bi se reklo prizemljen in čakam, kdaj bo zadeva minila...

Najbolj od vsega pa sem žalosten zarad tega, ker sem mel v sredo planirano TOLE in tud zadnji treningi so kazali, da bi mi lahk šlo kr dobr... :(. Upam, da se dogovorim, da mi plačilo štartnine ostane za drugo leto.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2