Spanje



in še več spanja, to je glavna tema tega tedna. No vsaj pri meni. Glede na to, da je za mano zelo naporen oktober, ki se je nato raztegnil še v začetek novembra. Ja kdo bi si mislu, tud v javni upravi je treba delat... V glavnem blo je naporno, tedni z 50+ urnim delavnikom od tega kr nekaj nočnih me je res kar zmučilo, še posebej nočne, ki me čist vržejo z ritma in pol sem čist adijo. No kakor kol že zdaj je to mimo in prišel je teden zasluženga počitka, ki pa je v prvi meri namenjen spanju. Pa tud jutranjemu poležavanju v pojstli, kar pa zame ni glih najbolj značilno, ampak včas pa kr paše.

No za nami je tud že šesta izvedba Sladkih6, ki pa je prinesla nenormalno konkurenco in več kot odlične rezultate. Prav z veseljem je blo gledat tolk odličnih tekačev na kupu. No jaz sem vseskupaj zaključil po dveh urah in tričetrt. Pač nisem videl smisla v vsem skup. Kot prvo sploh nisem pripravljen, kot drugo me še vedno trga in pa najbolj pomembno od vsega pač, da se mi enostavno ne da...


No je pa november izbran za PALEO IZZIV, čeprav sem jaz mnenja, da bi bil pravi izziv, če bi to blo decembra. Paleo, ja to je to, kar sem jaz sprobal mal pa po kakih treh tednih odnehal. Najbrž sem preveč pogrešal čokolado in napolitanke, poleg tega pa nekak ni šlo skup z mojim načinom treninga in z vsem skupaj nasplošno. Me pa zanima kaki bojo rezultati in kolk pošteno bo kdo ki sodeluje v tem izzivu povedal kako gre to skupaj z malo bolj resnim udejstvovanjem v vzdržljivostnem športu. No najbrž kermu to tud ratuje, men pač žal ne.

Drgač pa nič kaj novga, razen to, da sem si včeri poleg vsega kar me muči fajn nategno še hrbtne mišice z kettlebeli. sem zgleda mal pretiraval... No vsaj pozabim na zbadanje v nogi ;)

Danes pa sem se odločil, da skočim še z bajkom na Pohorje, no predvsem zato, ker se je začelo kazat mal sonce. Seveda pa se je med potjo gor spustila megla in od finega spusta ni ostalo velik več, kot, da mej je skor celo pot navzdol zeblo ko pesa. No je pa vsaj vzpon bil fajn.

V glavnem čakamo zimo.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2