Teden ubijanja

je za nami. In to kakšnega... Kot vsako leto smo si tud letos prvošli teden zimskih radosti, le da letos nismo šli na Gorensko ampak smo šli kr v naš drugi dom v Zreče, ja kaj čmo recesija pač ;)

Jaz sem izpolnil plan za ta teden. V bistvu sem hotel narest vsak dan po dva treninga, najprej enga tekaškega zjutraj, potem pa še enga na tekaških smučeh na Rogli. Načrt je skoraj usepel, le v sredo smo morali priznati premoč materi naravi in smo izpustili Roglo, ker je le premočno snežilo tud za moje pojme...

Drgač pa ja tak kot sem si zadal, vsako jutro vsaj 15 kilometrov teka od tega dvakrat mal hitreje, saj sem do zdaj večinoma delal bolj počasne treninge in nisem glih dvigoval pulza, saj v bistvu v tem času niti nima smisla, sploh glede na to, da se spogledujem z mal daljšimi preizkušnjami, kjer glih ne rabim neke svetlobne hitrosti pač pa bolj vzdržljivost. Za drugi del dneva pa sem si privoščil še uro in pol teka na smučeh, razen v sredo, ko je le preveč snežilo in pa v nedelo, ko pa sem bolj po nedeljsko bil na smučah samo eno urco. 

Smo pa mal potestirali tud, kje na Rogli imajo najboljšo gobovo juho, vsake tolko pa smo sem la pustili razvajat še v Boharini pri mojih starših in sestri, kjer je Živa najbolj vesela Minimaxa na TV-ju.

Na koncu lahk rečem, da je teden uspešno za nami, lepo smo se meli, mal smo se tud sankali pa šli na bazen in pa tud obvezno savnanje ni manjkalo. Upam, da se mi bo to za nadaljevanje sezone obrestovalo.




Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2