Igla

direkt v tetivo. To pa je bilo doživetje. Take bolečine pa še nisem občutil pa sem že dolgo na svetu. No, če bo na koncu res tud kaj rezultatov zaradi tega potem se ne bom pritoževal.

Mogoč moram celo zadevo malo bolje pojasnit. V mojem boju z ahilovo tetivo sem preizkusil kar nekaj različnih zadev, od takšnih in drugačnih fizioterapij, masaž, maž in še in še. Rezultati pa so bolj ko ne slabi. Res je, da sedaj po dvoinpolmesečnem neteku grejo stvari malo na bolje, vendar pa je tetiva še vedno boleča če pritisnem nanjo, da pa ne omenja, da sem vmes naredil dva testna teka, ki sta bila res čist počasi pa se je stanje spet takoj poslabšalo. In bolj ko se je bližal moj odhod v tujino bolj sem začel iskati strokovnjake tudi na Hrvaškem in v Srbiji. In tako sem naletel na ortopeda v Novem sadu in mu opisal težavo. In tako sem dobil ponudbo, da mi poskusijo zadevo pozdraviti z mojimi lastnimi matičnimi celicami. No danes sem bil deležen prve terapije. Zadeva poteka tako, da ti vzamejo kri iz katere potem izločijo določen protein in ti ga vbrizgajo na mesto poškodbe. Na ta način zdravijo poškodbe hrustancev, mišic in kit. No in tu je sedaj nastopila ta igla v tetivo in nato še malo tako naokoli po tetivi z vmesnim vbrizgavanjem te snovi. Cela stvar je kar neprijetna, ampak, če bo na koncu dala rezultate bom  vesel in se ne bom pritoževal. 

Da pa ne bo samo to, sem si pred tem vzel še malo časa za ogled mesta. In sem bil prav prijetno presenečen nad lepo urejenim centrom z veliko cono za pešce z lepimi trgovinami in lokali. No itak pa grem naslednji teden spet. In na koncu upam na najboljše.

Pa še malo fotografij.




Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Grčija 2

Prodaja avta