Preteklost in prihodnost

sta dve stvari na katere včasih nimamo vpliva. Za nazaj pač ne mormo kaj velik narest, kaj je blo je blo, včas pa tud za prihodnje stvari nimamo prevelikega vpliva. No vsake tolko pa le lahk odločamo o svoji usodi in o stvareh, ki si jih želimo, da se nam zgodijo. In zato sedaj vsi nestrpno pričakujemo, da se nam pridruži naš novi član v družini.

Ko takole malo berem za nazaj bi sedaj po običaju moral nametat tu kup številk iz leta, ki je za menoj. Se pravi kilometri, taki in drugačni, hitrosti, višinci in še in še. Žal tokrat nebo tako. Pa ne rečem, da to v preteklosti ni bilo pomembno pa tud ne rečem, da še kdaj v prihodnosti to ne bo. Nikoli se ne ve, no v tem času sem pa ziher, da zame v ospredju niso številke in tempo in podobne stvari, pač pa čisto nekaj drugega. Pa s te ne misli, da športanje ni potrebno in pomembno. Seveda je sej s tem zelo povečamo kvaliteto svojega življenja in občutek, ko nekaj narediš zase je zelo pomemben za dobro počutje. Še bolje pa je ko migaš pa pri tem nisi preveč obremenjen z raznimi številkami. Tak, da še bomo migali...

No pa saj kaj je blo je blo. Kot rečjo naši južni brati "posle jebanja nema kajanja". Če pač sem trmast pa sem leto dni čakal, da sem se spravu pozdravit poškodbo, keri mi je kriv a ne, no glavno je da sem se spravu porihtat to. No sedaj zadeve kažejo očiten napredek in igla, ki mi jo je dvakrat zapičil zdravnik v Srbiji rese dela čudeže, vseeno pa po mojih naj optimističnih napovedih lahko pričakujem, da tečt ne bom začel pred februarjem. Pa kaj potem, saj zdaj je zima in mi itak ne bo dolg cajt, tak in drgač ne.

Se pravi, čakamo na prihodnost, kaj nam bo prinesel in gledamo malo za nazaj. Spomini takšni in drugačni, k sreči veliko več lepih kot slabih. Ja res je za nami je dobro in lepo leto. Mislim, da smo ga lepo preživeli. Predvsem tu mislim, na kvalitetno preživet čas s svojimi, tega nikoli ni dovolj in preveč. Vesel sem, da vedno uspemo s kombinirat svoje hobije z druženjem in aktivnim preživljanjem prostega časa. Ja res je vse se da če se hoče.

Kar se športa tiče, pač to leto ni blo bogve kaj, no vsaj po tekmovalni plati. Če pa pogledam na splošno pa je bilo super. Športal sem več kot dovolj, res je da sem malo spremenil discipline, saj v zadnji četrtini leta nisem tekel tako rekoč nič, sem pa zato malo več časa porabil na kolesu in pa z vadbo za moč. Zadnje pričakujem, da se mi bo v bodoče še zelo obrestovalo.

 Tako leto je torej za nami, čakamo še zadnjega dobrega moža, da nas obdaruje in nato pričnemo z novim. 

Torej naj bo srečno in zdravo!




Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2