Poslušanje

podcastov mi že nekaj časa pride prav, da si s tem krajšam čas na kolesu pri telovadbi ali pa pri vožnji v avtu. Bolj redno poslušam razne podcaste od kar imam Iphon, saj je dobra naprava pač pri tem ključnega pomena in pa seveda vsi najboljši podcasti so pač na Itunsih in od tam jih je najlažje spremljat in si jih nalagat, oz. za to ni treba skrbeti, če se na kak podcast naročiš se pač naloži sam, ko pride nov.

V začetku sem predvsem poslušal tuje podcaste, ki so obdelovali teme o zdravi prehrani in športu in takih je cel kup. Sedaj sem nekako omejen na Bena Greenfeilda, Trailrunnernation, Obstacledominator in Enduranceplanet, kar se tujih tiče. Če je kak zanimiv, ki bi me lahko zanimal a me nanj opozori Tatjana, ki pa jih posluša nešteto hahaha.

Od domačih sem do sedaj poslušal predvsem Toplovod, ki je drugače skoraj vsak torek zvečer na Valu 202 in pa radio GAGA z legendarnim Sašo Hribarjem. Dve oddaji, ki res poskrbita za zdravo razvedrilo. 

Pred nekaj časa pa sem naletel na spletno stran apparatus.si, na kateri pa je zbranih kar nekaj podcastov na različne teme, od filma, športa, tehnike, humorja in še in še. V bistvu vsak najde nekaj zase. Jaz za enkrat poslaušam najbolj dva od njih, to sta podcasta Glave in pa Podrobnosti. Prvi me je spravu do tega, da sem zače gledat Game of thrones in pa še kero od serij bom na račun tega podcasta zacahno in pogledal. Voditelja sta ustvarjalec apparatusa in pa komik Pižama, ob njima pa še kup zanimivh gostov s katerimi obdelujejo predvsem razne serije, nadaljevanke in podobne reči.

Podrobnosti pa je podcast v katerem voditelja, prvi je šef cele strani, drugi pa znan košarkar Boki Nachbar, gostita razne goste iz športa in pa tudi drugih področij in je res tak kot je naslov, saj večkrat gre v podrobnosti, ki človeka nasmejejo do solz. Mogoč je prav, da omenim še kdo je oče vseh teh podcastov, to je Anže Tomič, človek veliko talentov, kolk se da razbrat iz iformacij, ki so dostone na netu in res prava faca, eni ga že imenujejo Slovenski podcast car, s čim se moram kar strinjat.

V glavnem dejstvo je da se tud pri nas delajo  ali bolje rečeno so se začeli delati dobri podcasti, ki so vredni poslušanja in so v bistvu poleg dobrih knjig dobra sprostitev ali pa zapolnitev časa, ki ga prebijemo v avtu ali pri teku, kolesu ali pa kar tako ko nimamo kaj pametnega za počet.

Torej, če nimate kaj počet poiščite kak dober podcast in poslušajte ter se kaj naučite ali pa se samo malo razvedrite.

Aja pa da ne pozabim, cela stvar me je tolk navdušla, da sem odpru tud twitter account, torej, če me kdo hoče spremljat ali pa kaj čivknit me lahko tud TU


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2