Preskoči na glavno vsebino

Priznati

moram, da sem letos svojo misijo NO SWEETS končal še preden sem jo začel. Da hitro poiščem izgovor zato. Teden, ko naj bi začel s tem so bile ravno počitnice, no to ni ravno zgovor, bolj je pri tem pomembno to, da sem bil vsak dan po dvakrat na tekaških in ko takole veliko treniram vzdržljivost mi posledično močno pade cuker in potem sem pač "moral" pojest neki sladkega. In tako je pač padla misija že v štartu v vodo. Zgovor pač... 

Je pa spet mesec okoli, vendar pa ne bom nadaljeval z merjenjem saj nima smisla merit milimetre po katerih zdaj lezem in počasi napredujem. Vendar pa napredek je in če se po metru več ne vidi tako, je pa vsekakor viden v moči. Ne samo, da sedaj delam vse vaje z 20 kilskim kettlebellom je tu še dejstvo, da z lahkoto delam chin in pull-upe, sploh slednje sedaj tudi že dobro obvladujem.

V glavnem še vedno čutim, da napredujem in to je najpomembneje.

Kettlebel to je to...


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Dekle, ki se je igralo z ognjem

je naslov druge knjige, oz. nadaljevanje Dekleta z zmajskim tatujem. Opis prve boste našli, če boste malo pobrskali po zapisih. 
Torej gre za nadaljevanje zgodbe v kateri se vse plete okoli glavne junakinje, s tem, da v tem delu izvemo tudi nekaj zgodbe za nazaj, ki nam pomaga razumeti karakter glavne junakinje. Zgodba je napisana v istem slogu kot v prvem delu in bralca drži priklenjenega in s težkim srcem sem jo odlagal med branjem. 
No po prebrani knjigi sem si ogledal še film, ki je bil posnet. Mogoče bi moral pustit malo čaa vmes a sem bil preveč radoveden in sem si ga ogledal takoj. Žal je knjiga preveč obsežna, zato pač film ne more opisati vsega, kar je v knjigi, no še vedno pa je zadel bistvo in to je najbolj pomembno. 
Tretji del pa bo žal moral počakati, da se vrnem domov.

Veliko prepozno

so se naši vladarji odločili, da v našo preljubo državo spustijo tudi kakega tujega vlagatelja oz. tujo koorporacijo, ki bo pri nas zgradila tovarno in omogočila pregovorno delovnim Slovencem, da lahko delajo. Kako se bo primer Magna v resnici razpletel bomo še videl, se pa vsaj dogaja.

Vsako jutro preletim samo en novičarski portal na telefonu in to je portal nacionalke. Včasih celo najdem kaj zanimivega, tako, kot danes tole. O tem kako pa Slovaki s pridom izkoriščajo tuje vlagatelje, ki niso v njihovi državi samo zato, da bi pomolzli poceni delovno silo. Za kaj takega je nam oz. našim vladarjem vlak že zdavnaj odpeljal. Eno je to, da je naša država zbirokratizirana do plafona, drugo pa je, da so velike firme v teh leti že zdavnaj ugotovili, kje se da dobro in učinkovito poslovati in so se že ustalili, ter po načelu ne menjaj konja, ki zmaguje pač nimajo veliko interesa delati eksperimentov.

Sedaj, ko imamo vsi končno interes po prihodu tujcev, ki bi vsaj kupili kako podjetje na ro…

Zapakiral

sem mojo polarko RCX5, če kdo rabi kaj takega...