Tekme

take in drugačne, ,katerih sem se jih včasih redno udeleževal in veliko vikendov peživel po raznih krajih Slovenije in tudi nekaj malga po drugih državah, so mi danes kot bi se reklo španska vas. Zakaj? Razlogov je kar nekaj, recimo, da se mi ne da telo priganjat v neke iber obrate, kar se vedno dogaja na tekmah. Mogoč bi kdo reku, mah saj pač greš tak mal za zabavo. No tu je moje mnenje mal drgačno. Nikol mi ni bilo do tega, da bi spadal v kategorijo sprehajalcev, ker pač tak nisem, če sem šel na tekmo sem šel za to, da tekmujem, zato je to tekma a ne. Sprehajam oziroma uživam lahko brez tega da grem na tekmo, enostavno grem na seng ali pa na kolo al pa v skrajni sili tečt in to je to. 

Dejstvo je še eno, da pač človek spreminja prioritete in pač dirkanje po dirkah ni več moja prioriteta, je bolj pomembno, da izkoristim kak trenutek z družino in skupaj kaj počnemo pa če tudi je to samo sprehod ali pa guganje na igrišču. 

OK, šport je še vedno sestavni del našega življenja, ker taki pač smo in nekaj od tega hočemo pokazat tudi naši mladini doma in to je najlažje z vzgledom a ne.

Drgač pa zimske sezone je konec, no mogoč bi se dalo še mal it na sneg, ampak pošteno povedano sem normo za to sezono več kot izpolnil in sem pospravil opremo do naslednje zime. Zdaj bo na vrsto prišlo kolesarjenje in pa stalnica seveda, ki ostaja "strešna telovadba". Torej nič grem mal na kolo, razlika je le v tem, da temu sedaj ne rečem trening, ker pač to ni, ampak le uživancija v gibanju. 



Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2