Nekoč

so bili zapisi na tej strani posvečeni skoraj samo športu in opisom treningov. Sedaj je to veliko drugače, seveda pa to ne pomeni, da se s športom ne ukvarjam, oz. bolje rečeno ne ukvarjamo. Še vedno je to velik del našega življenja, vsekakor pa ne več največji del, kot je to bilo včasih. Bom pa tudi v prihodnosti poskušal biti čim bolj vsestranski in nekako v celoti pokazati s čim se ukvarjam in ukvarjamo, kaj nas zanima in kaj počnemo v lajfu.

Razlik je mnogo, vsaj za mene je veljalo, da sem večino časa namenil teki, ki je zdaj le skromen dodatek pri mojih športnih aktivnostih, seveda pa to ne pomeni, da tudi sedaj z veseljem ne obujem copat in grem teči, je pa razlika v tem, da mi je to le malo za dopolnitev že dogo pa ne več prioriteta. V bistvu več nimam glavnega športa s katerim bi se pretežno ukvarjal, Je res, da pozimi preferiram tek na smučeh, poleti pa gorsko kolo, a vseeno kar nekaj časa posvetim temu, da krepim telo še tudi z kettlebellom, pa še kaj se najde, kot je kak tek po gozdu ali pa hoja v hrib, pa da ne pozabim obvezna rekreacija z naraščajem, saj poskušamo kolikor se le da preživeti časa zunaj.

Tako pač je, stvari se nenehno spreminjajo, včasih se je treba za kako stvar žrtvovati, včasih vidiš, da je treba kako stvar spremeniti, največkrat pa je najbolje, da poslušaš svoje telo.

P.S. No sem pa vesel, da so moji zapisi opaženi tudi drugje, saj sem danes opazil, da je moj blog uvrščen na lestvico slovenskih blogov. Na tej strani lahko najdete seznam različnih zanimivih avtorjev, ki pišejo o tem in onem, med njimi sem tudi jaz ;).

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2