Ne rabiš velik

da spoznaš kaj novega. Mi smo včeraj šli mal po Prlekiji, torej slabo urco od doma in že smo spoznali kar nekaj novih krajev. Prvo smo se odpeljali do Puchovega muzeja v Juršincih. Sicer se uradno odpre šele s 1. majem a smo prišli ravno na čistilno akcijo in so nam prijazno razkazali zbirko, ki je bila cela na kupu zložena pred muzejem, pogledali smo si tudi film o Puhu in izvedeli nekaj novega.

Evo s takim sem se še jaz vozil v svoji mladosti.


Pol smo se odpravili na Ptuj v Mehiško, najboljša restavracija za nas, ki imajo otroke, tolk igral še nisem vido na kupu za mularijo, pa tudi hrana je odlična tako, da priporočam vsem, ki hočejo kljub temu, da gredo z mladino na kosilo met malo mira.

No potem pa v center Ptuja in pohod na grad, ki je res lepo ohranjen, sicer smo ogled zbirke izpustili, smo si pa ogledali okolico in uživali v lepem razgledu na Ptuj.

En selfi na poti na grad.


Grajsko dvorišče.


Sicer smo imeli v planu še Ptujsko morje a smo bili preveč utrujeni in smo to prihranili za naslednjič. Torej, kot rečeno ne rabimo se vozit kilometre in dneve daleč, da preživimo lep dan.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2