Dve plus dva

najprej dve knjigi, ki sem ju prebral, gre v bistvu za nadaljevanki, kriminalke v katerih je glavna junakinja FBI agentka. V prvi knjigi spoznamo njeno zgodbo, ki se prepleta z reševanjem primera. Druga, ki je po mojem mnenju celo boljša od prve, je napisana kot zgodba v zgodbi in spet rešuje primer. Vsekakor priporočam v branje vsem, ki jih pritegnejo kriminalne zgodbe. Obstajajo še tri knjige o agentki Smoky Barett, no za začetek pa prvi dve Senčni mož in Obraz smrti. Opis vseh knjig najdete TU.

Potem pa še dve nadaljevanki, prva je Seven seconds, zgodba, ki najbrž v Ameriki ne bo nikoli zastarala. Zgodba o belcih in črncih, o policijskem nasilju in o iskanju pravice. Zgodba mogoče že malo prežvečena a sama serija dobro posneta z zanimivimi liki, katerih zgodba se prepleta z glano zgodbo.



Druga nadaljevanka ali bolje rečeno prva sezona pa je Counterpart. Zanimivo zapeljana špijunska zgodba o dveh vzporednih svetovih v katerih ima vsak svoje dvojnika. Zanimivo zapeljana znanstvenofantastična zgodba, ki pa se je s prvo sezono šele dobro nastavila in pričakujem še nekaj sezon.



Slike: vir IMDB


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2