Najdaljši dan

je za nami, poletje je na vrhuncu. Med tem, ko se večina zabava ob gledanju svetovne prvenstva v nogometu, med katerim vidim, da smo že spet vsi trenerji, se naši politiki sestajajo in začenja se kuhna in razdeljevanje položajev. Najprej se bo boj razvnel za položaje v parlamentu, kdo bo zasedel razne funkcije od predsednika, do raznih komisij, ki so bolj kot ne same sebi namen, verjame pa, da prinašajo določene dodatke k plači. 

Pa pustimo politiko, otroci so danes še zadnjič šli v šolo, začenjajo se počitnice. Najbrž so marsikje tega bolj, kot otroci veseli starši, ki jim bo prihranjeno sedenje za zvezki skupaj z otroci. Mi imamo za enkrat sreči, Živa obvladuje zaenkrat stvari brez naše pomoči, kaj nas čaka v prihodnosti a bomo videli.


Kot vsako leto bomo mi takoj jutri odšli na prvi dopust, da se vsi skupaj malo odklopimo in, da smo res skupaj. Letos za spremembo gremo prvo na morje in nas pol v avgustu čakajo še Moravci, tako, da smo samo zamenjali vrstni red, lokacija pa so iste. Vmes bomo izkoristili proste dneve še za kak skok do Radelj ali v Zreče. 

Torej začenja se vroče poletje, no v bistvu se je že začelo, čeprav je ravno danes malo premora, saj smo imeli nekaj dežja in prehod hladne fronte, seveda pa je to le prehoden pojav, nadejamo se dolgega, vročega poletja.

Torej plan je sledeč, malo službe, malo športa, malo zabave, a kaki piknik in to je to.



Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2