Počitnice mode

počasi preklapljamo. In, ker so ti poletni dnevi še posebej ko je taka sparina, kot je zadnjih nekaj dni v bistvu taki, ko si želimo, da čim prej minejo, se zato tudi nič pametnega ne dogaja. Lahk bi rekli v stilu "kuča posos, poso kuča". 

Pa, ker ni kaj pametnega rahla obnova športnih aktivnosti v tej pomladi. Kolesa obratujejo na polno, kot se za ta cajt spodobi, kilometrina je že krepko čez 2 jurja, kar se tiče teka, sem padu zdaj na bolj 1 krat tedensko, kaj pa naj, če pa je bolje na kolesu, ampak enkrat tedensko pa ziher grem laufat. Kettlebelli pa standardno, pred tekom pa še bodiweit. Torej migamo po planu, edino kar bi blo dobrodošlo, je kakih pet kil manj, pol pa bi blo super. Mogoč tud to z mal discipline rata.

Tako, drgač pa nič posebnega, druga polovica bo namenjena prvemu dopustu na morju, vsi že komaj čakamo pravega odklopa in se veselimo Dalmacije. 

Edino omembe vredno kar mi je uspelo, da sem nabral lep pisker gozdnih jagod, ki so zame edine prave jagode. Te pa rastejo na moji domačiji kar na travniku, ki je sicer kar v bregua a se splača potrudit in jih nabrat.


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2