Par dni sama

tako, kot lani tudi letos, sma si privoščila par dni počitnic brez otrok. Letos je najina destinacija bila otok Krk oz. Punat. Plan je bil malo lenariti, malo kolesariti, kaj dobrega pojest, mogoče prebrat kako knjigo ali pa pogledat kako serijo. 

In sma, vse našteto. 

Prvi dan peški do mesta Krk, dobrih 8 kilometrov. Lepo sma se napešačla, še sreča sma za nazaj ujela avtobus, ker drugače bi nama šlo na trdo po temi nazaj.

Naslednji dan sma se vsedla na bicikle in nardila lep krogec po okolici, malo gor malo dol, malo makadam, malo asfalt, vsega je blo. V glavnem lep kolesarski izletek, vseskupaj okoli 3 ure mal manj ko 40 kilometrov in skor 600 višincev. Popoldan sma se z avtom zapeljala najprej do Stare Baške, nato pa še v Baško, kjer za si privoščila fino večerjo.

V nedeljo nama je malo bolj kislo vreme spremenilo plane in so kolesa ostala v avtu, sma pa malo več lenarila in dopoldan po kavici pogledala par delov nadaljevanke Crossing. Popoldan pa sma se z avtom malo zapeljala okoli in pogledala še kako zlgeda Malinska, pa Risika in na koncu še Vrbnik.

Ponedeljek pa po jutranji telovadbi in treningu nazaj domov. 

Kratko a sladko.

Mesto Krk.

Malo kulinarike.



Plaža Risika.



Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2