Še nekaj domačega branja

 torej še ostajam pri domačih avtorjih in tokrat je na vrsti avtorica Irena Svetek, do sedaj zame še neodkrita pisateljica, tako da sem takoj prebral njen najnovejši roman Rdeča kapica, gre za krimič, v katerem avtorica lepo prepleta zgodbo med glavnimi liki, se vrača v njihovo preteklost in to nato lepo povezuje s sedanjostjo.


                                                                          vir: biblos.si

Naslednja je prav tako krimič in to spet Slovenska avtorica Meta Osredkar, tudi na njo sem naletel med listanjem po biblosu in je bila kot večino knjig prebrana na e-bralniku. Knjiga ima naslov Zločin v Stari Fužini. Zgodba se dogaja v idiličnih krajih v okolici Bohinja v času znamenitega tekme Triatlon jeklenih, tudi v tej se spretno prepletajo dogodki iz preteklosti in sedanjosti. Knjiga je odlično branje za na plažo.


                                                                   vir: biblos.si


In še zadnja, to pa je Švedska kriminalka, ki naj bi bila napisana po resničnih dogodkih, naslov je Helikopterski rop, in je v bistvu opis priprav in nato izvedba ropa na Švedskem. A kljub temu, da je policija o tem imela informacije so storilci rop uspeli izvesti.


                                                                    vir: biblos.si

Na kratko nekaj idej za branje med počitnicami.


 


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2