Zaključek smučarske sezone

 vsaj za nas j bil ta vikend. No čeravno so temperature vse prej kot spomladanske, pa smo se mi odločili, da bo za to sezono dovolj. 

Sam sem jo začel točno 1. decembra na tekaških in sem tako bil v sezoni na tekaških točno 30 krat, kar je kar lepa številka, ni pa niti približno taka kot par let nazaj, ko pa sem res izkoristil vsak prost dan, da sem šel na sneg. Roko na srce so ti časi sedaj že mimo in malo bolj racionalno izbiram, kdaj si vzamem čas za to, da grem na sneg. No pa sem vseeno naklepal čez 450 kilometrov na tekaških.

Če pa sedaj prištejem še petnajst dni na alpskih, potem pa je to več kot odličen izkupiček v tej sezoni. Pri term pa moram poudariti, da je sedaj to že res pravo alpsko smučanje, ker Miha sedaj obvlada vse proge in to res v pravem tempu in se res vsakič nasmučamo na polno. S tem, da sam enkrat med počitnicami bila na alpskih skoraj pet ur v kosu z eno kratko pavzo.

Ta vikend sma bila tudi po dolgem času na nočni smuki, ki je res pravi užitek, sploh glede na to, da so proge na frišno speglane in, da ni gužve, smo že sklenili, da bomo v naslednji sezoni raje kombinirali naše smučanje tako, da bomo, ko bo prilika šli popoldan na Roglo, potem šli na nočno in nato še naslednji dan na dnevno in bo to to.


Pa še nekaj slikovnega materiala iz zadnjega vikenda.





Pa še na kratko o drugih športnih aktivnostih. Pridno nabiram tekaške kilometre, tako sem sedaj malo dvignil kilometrino in sem prišel že na čez 100 kilometrov na mesec, kar tud ni glih bog ve kaj, je pa glede na moje cilje to malo nad pričakovanim povprečjem. Kar pa se tiče kolesa pa bo sedaj brezpredmetno gledati kilometrino, glede na to, da imam sedaj smo še gorca, sem pa vseeno že kar nekaj voženj naredil tudi na njemu. Treningi za moč pa so tako ali tako že dolgoletna stalnica. 

Torej kar se tiče športa še vedno vztrajam pri tem, da vsak dan eno uro, včasih pa tudi malo več posvetim eni ali dvema aktivnostima in za enkrat vsaj kar se psihofizične kondicije tiče sem v odlični pripravljenosti.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2