Prva četrtina

 leta je za nami in prav je, da se malo ozrem tudi na moje športno udejstvovanje. 

Z veseljem lahko ugotovim, da mi zdravje še vedno dobro služi in, da lahko vsak dan namenim del dneva za šport. Seveda je zime že zdavnaj konec in sem sedaj pač spet več na kolesu, je pa res, da bo kilometrina veliko manjša glede na pretekla leta, saj cestaka nimam več in tako kilometre nabiram samo na gorcu, pri katerem pa je kilometrina drugotnega pomena, gre pa bolj za nabiranje višinskih metrov, ki pa roko na srce tudi niso nekaj ekstremni.

No kar se teka tiče sem zadovoljen, saj mi je do sedaj vse mesece uspelo preteči več kot 100 kilometrov, tako, da sem sedaj krepko nad 400 pretečenimi kilometri.

Kakor koli pa je glavni cilj biti vsak dan aktiven vsaj eno uro, kar pa mi uspeva v celoti. Veseli me tudi, da imam povprečje prehojenih korakov čez 16,000, kar je tudi nek dosežek. V glavnem pa sem najbolj srečen, da me zdravje služi, da sem lahko aktiven ia tako poleg boljše fizične kondicije izboljšujem tudi psihično kondicijo.

Je pa sedaj maj in bliža se maraton v Radencih, kjer bomo letos že trije udeleženi na teku, kar pa je tudi nek dosežek a o tem po tem.

Za vse, ki pa iščete motivacijo, pa iz prve roke, da se če se hoče, včasih je potrebno malo stisniti zobe in samo vstrajati.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2