Tri priporočila

 po dolgem času in to priporočila za zapolnitev prostega časa.

Najprej dva podkasta iz domačih logov. Prvi je Polstrokovnjaka, kjer Žan in Vid obdelujeta vsemogoče teme, malo recenzirata in malo komentirata aktualne dogodke. Mislim, da si zaslužita, da jima date priložnost. 

No drugi pa je še en v vrsti nogometnih podkastov, le, da je ta malo poseben, ker ga delajo Prekmurci in je seveda v prekmurščini, tako, da bo znal imeti kdo malo težave s kakimi besedami. Torej gre za podkast Doj se prosi. Epizode najdete pod zavihkom članki. Glavni protagonist je njihov predstavnik za odnose z javnostjo Smiljan, ki skupaj s sogovorci obdeluje teme, ki se tičejo NŠ Mure in dogajanje v prvi ligi. 

Sedaj pa še ena serija po dolgem času. Gre za serijo Snowfall, ki je v poplavi vsega za moje pojme ena boljših, ki sem jih pogledal oziroma jih gledam v zadnjem času. Če na hitro malo opišem za kaj gre in, da ne izdam preveč za tiste, ki si jo boste ogledali. Dogajanje je postavljeno v osemdeseta, kjer v črnskem getu Los Anglesa živijo mali preprodajalci drog. V tem getu živi tudi glavni lik Franklion Saint s svojo mamo in stricem za katerega dila travo. Skozi zgodbo spoznamo, da je Franklin zelo bister fant, ki pa je zaradi sistema, ki pač ni naklonjem temnopoltim izpadel iz šolanja in se bolj ali man iz prostesta lotil preporodaje drog. V nadaljevanju ga to pripelej do odkritja cracka, glavni dobavitelj pa je agent CIA, ki s pomočjo tega denarja financira vojno v Nikaragvi. Več pa si poglejte, če koga zanima. Produkcija serije spada pod FX in je pri nas malo težje dosegljiva, se jo pa da pogledat z malo iznjadljivosti.



Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2