Rutina

 je nekaj kar obožujem. Sliši se čudno, smo lastniki avtodoma jaz pa imam rad rutino. Na prvi pogled res čudno, ampak kakor koli da je se me rutina drži, ko sem doma in ko smo kje na poti.

In kaj to za mene pomeni. No navijanje ure, da grem tečt že dolgo ne več, razen seveda na dan dnevne službe, ko pač brez tega ne gre. V ostalih dneh prepustim samemu sebi, da se zbudim, no roko na srce je je največkrat med šesto in pol sedmo. potem pa obvezna kavica, pa obiski wcja, ki so pri meni kar kultni in to pomeni, da se ne končajo samo pri enem. Potem pa šport. No tu sem prilagodljiv glede na vreme in letni čas in na voljo. Lahko da bo tek, lahko da kombinacija tek in še kak trening za moč, lahko da bo kolo, če je zima so tu še tekaške smuči, v glavnem nek šport. Če ni službe sledi nato v miru še ena kava, nato pa se lotim gospodinjskih opravil. Sem namreč kar malo obseden s pospravljanjem, moja druga obsesija poleg športa, torej vsak dan sesanje, pa še kak prah pobrišem, če so cote suhe potem še to porihtam.... No potem grem v trgovino, če je potrebno, tako, da fino združim sprehod z nakupovanjem, vmes največkrat naredim malo daljši krog in čas izkoristim za kak dober podkast ali audio knjigo in tako iz dneva v dan, kadar sem doma, kar je na moje delo v turnusu pogostokrat.

Če potem to pretvorim v rutino, ko smo kje od doma, je prvi del popolnoma isti, torej kava, wc, šport, potem pač nadaljujemo z aktivnosti, odvisno od tega kje pač smo....

Torej rutina z eno besedo. Čeprav smo vsi polni besed, kako si želimo vedno kaj novega pa je naše življenje v veliki meri rutinsko pa če si to priznamo ali pa ne.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2