Mal na okoli mal...

 v službi. Tak so minali tile praznični dnevi. Žal nisem vzel dopusta za praznike a se je še kar dobro izšlo z razporedom, tako smo prejšnji četrtek po nočni krenili proti naši obali. No, da smo si malo popestrili naš izlet smo za prvi postanek določili obiske tehniškega muzeja v Bistri. Zanimive razstave ponujajo, sploh za našo mladino, da vidijo kak stari stroj, cel kup starih vozil in motorjev, pa tudi neka o tem kako se kaj naredi, recimo kaj iz kovine ali pa kako nastane tekstil. Imajo pa tudi kar veliko zbirko o živalih, lovstvu in ribolovu.



Pot smo nadaljevali proti Logatcu, kjer je imel Miha plačan "polet". Gre v bistvu za imitacijo skoka s padalom. Greš v ogromno cev pod katero sta dva velika ventilatorja s pomočjo katerih lebdiš v zraku. 




Nato smo pot nadaljevali do Izole, kjer smo se sparkirali v PZAju, si privoščili pozno kosilo in nato odšli malo na okoli. Naslednji dan smo se dopoldan malo potikali po Izoli, popoldan pa šli peš do Pirana.



V soboto pa počasi proti domu, ker sem pač moral v nočno. Smo pa v bistvu samo malo dopolnili zaloge zamenjali nekaj cunj in v nedeljo krenli proti vzhodu, Naslednji cilj Terme 3000. Kjer se vedno počutimo kot doma. Dober kamp, bazeni, savne in večerni sprehodi, za nas super dopust, pa še da pridemo do tja porabimo tričetrt urce pa smo že na lokaciji. Ob vsem tem pa smo kot se spodobi za prvi maj zvečer šli še na kresovanje.


Seveda pa smo tudi malo tekli z lepim pogledom na rumena polja.




Ampa vsega luštnega je hitro fertik in tako smo v tork spakirali, žal spet malo prej, kot bi, če nebi moral spet v nočno, ampak kaj čemo tako je življenje.







Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2