O vsem po malem

 bo tale zapis. Največ pa kot je zapisano v najboljši knjigi vseh časov bo "o življenju, vesolju in sploh vsem". 

Torej te dni veliko bere, poslušam podkaste in športno izkoriščam zadnje lepe jesenske dneve. Bliža se konec misije s katero bom poskušal pokazati kako fit je lahko 50 letnik in to brez kakršnih koli strokovnih nasvetov, trenerjev ali specialnih diet. Vse to kar sem dosegel v slabe tričetrt leta je plod samo moje discipline in mojih izkušenj. Ampak kot rečeno do tega je še okoli mesec in pol...

Je pa minilo kar nekaj časa od kar sem se odločil, da poskušam z zelo počasnimi teki in vidim kako lahko z tem poboljšam svojo pripravljenost. In moram reči, da se splača biti potrpežljiv. Po prvih hitrejših tekih, ki sem jih začel dodajati se kaže da sedaj veliko bolj z lahkoto tečem hitreje, pravzaprav bi lahko rekel brez mučenja oddelam hiter tekaški trening, se mi pa zdi, da bi se splačalo vztrajati s temi teki še mogoče skozi celotno jesen in zimo in nato spomladi dodati nekaj treningov za hitrost, pa bi potem le bil sposoben kake dokaj dobre polovičke. No bomo videli. 

Ša da ne bo samo o športu še nekaj na hitro o podkastih. Tokrat priporočam podkast Iz centra v gol, čeprav je to nogometni podkast pa boste v njem izvedeli mnogo koristnega, pa ne samo o športu, ač pa tudi kot sem rekel o življenju na sploh. Kopica odličnih gostov in teme, ki jih obdelujejo lahko pridejo marsikateremu od nas prav. Priporočam res, mogoče za začetek poslušanje epizode številka 8 iz tretje sezone. Zanimivo poslušanje predvsem za vse starše.

Bolj na kratko je bilo tole vse skupaj, ampak kot rečeno se že veselim konca novembra, ko bom pokazal kaj lahko iz sebe naredi nekdo, ki je dopolnil 50 let.

Do takrat pa bodite zdravi in razmišljajte s svojo glavo.


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2