Prestavo višje

 sem dal kar se tiče treningov, seveda še to ni na ravni izpred najboljših let, je pa bistveno višje, kot je bilo še na začetku leta.

In kaj to pomeni. To pomeni, da sedaj športnim aktivnostim posvetim med devet pa tam do dobrih deset ur na teden. To tudi pomeni, da nekako delam štiri tekaške treninge, od tega dva daljša bolj počasna in dva krajša in malo hitrejša, seveda zopet nič podobnega kot v letih ko sem res treniral na polno, ampak vseeno za mene zadovoljivo. Dosti dodajam tudi vaj za moč, v bistvu se trudim, da takrat, ko naredim krajši tek dodam še trening za moč ali pa naredim krajše kolesarjenje in vaje za moč. Pri vajah za moč pa kombiniram vaje s pomočjo kettlebelov, ali pa dveh ročk ali pa kar lastno težo, kjer dodam še trx ali gumice.

Če povzamem, to kar delam sedaj se mi zdi optimalno za doseganje ciljev, ki jih imam, torej ostati v dobri kondiciji z poudarkom, da pri tem predvsem uživam, si nikakor ne nakopljem kakih poškodb ali česa podobnega in pa seveda, da s pomočjo vsega skupaj tudi izboljšam svoj izgled. O tem in še čem pa kot je bilo že rečeno sledi izčrpno poročilo konec novembra.


Za konec pa še trasa daljšega teka, dobrih 15 kilometrov tempo pa malo čez 6 min/km in pa povprečni pulz 135, tek za užitek res.


 

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2