Diši po zimi

 te dni, saj je sneg že prilezel vse do Belvija. Je pa zunaj zdaj res lepo, jesenske barve so v mestu in teči po ulicah je res lepa stvar, tudi vonj, ki ga oddaja jesen je nekaj posebnega, ampak, to bo doživel vsak, ki si bo vzel vsaj malo časa in si privoščil kak lep sprehod.

Drugače pa se te dni nič kaj ne dogaja, prve počitnice so za nami. Mi smo si privoščili malo oddiha v Istri, kjer smo malo kolesarili in se malo sprehajali, če povzamem smo pač poskušali izkoristiti čas in za sproščanje in šport, tako kot pač vedno.

Itak pa ne bo dolgo, ko bodo spet nove počitnice, saj so novoletni prazniki tako rekoč pred vrati. V bistvu lahko, če na kratko povzamem obdobje šolskega leta, kot obdobje ko računamo čas od enih do drugih počitnic in vmes še kakega vikenda, kjer nam uspe, da smo vsi skupaj doma. No žal je teh vikendov bolj malo, ker pač jaz večino vikendov dela, če ne celih pa vsaj kak dan. Ampak tudi to ni nič kaj posebno novega, tako da smo tega že vajeni.

Torej, če na kratko povzamem, nič pretresljivega se de dogaja, če seveda odmislim stvari, ki se dogajajo v svet, a ne te nimam veliko vpliva in se potem z njimi tudi ne obremenjujem. Vem, da se to ne sliši ravno dobro, ampak je pa dejstvo. Torej najbolje, da zaključim in za konec prilimam par jesenskih.

Pa ostanite zdravi in mislite s svojo glavo.






Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2