Forma

 ja sedaj pa že lahko temu tko rečem. Po mojem sem v podobni formi kot sem bil na zadnje pred več kot 9 imi leti , pri kilah sem skoraj tam pri obsegu pasu tu tu sem pa kar precej ojačal zgornji del, se pravi prsa in rame. V glavnem po slabem letu, ko sem se odločil, da se poskušam spraviti spet mal še v boljšo formo lahko pove, da sem res kar zadovoljen, seveda pa so še vedno rezerve.

Mogoče pa malo o tem, kako sem prišel do tega rezultata. Najprej sem odstranil iz svoje prehrane vse "junk food" se pravi, čips, smoki in podobno, edino kar sem obdržal so arašidi, da si malo zvečer privoščim. kar se tiče alkohola, sem se tu omejil na eno do največ dva piva, ampak v večini eno. Največja sprememba pa je to, da prakticiram t.i. intermitten fasting, kar pomeni, da jem zvečer in potem naslednji dan šele kosilo in to nikoli pred 11 uro, najraje pa okol 12ih. 

Kar se tiče same fizične aktivnosti, pa nekako porabil do 10 ur na teden, sedaj pa ali je to tek, kolo ali pa ena od oblik vaj za moč. Najraje naredim kombinacijo treninga vaj za moč in teka ali vaj za moč in kolesa. Še vedno pa bolj ali maj ne pretiravam z nekimi visokimi intenzivnostmi, pač pa poskušam še vedno držati pulze čim bolj nizko.

Kakor koli, še imam rezerve in še bom poskušal malo nadgraditi vse skupaj, sem pa zadovoljen in vem, da samo z malo discipline lahko prideš do kar dobrih rezultatov.


                                                         Prbližn takle zgleda vse skup.






Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2