Štiri v vrsti

 bi se lahko reklo zadnji zbirki knjig, ki jih berem vzporedno. Kar pogumno ni kaj. Torej v branju imam zadnjo v seriji Rimljanov od Scarrowa, potem berem naslednjo v vrsti vohunk od Silve, pa še eno o Himalajskih podvigih, a daleč najboljša je bila knjiga od Guentherja Steinerja, ki ga poznate tisti, ki gledate formulo 1 ali pa vsaj gledate serijo na Netflixu, Drive to survive.

Kakor koli tudi sam sem se ponovno navdušil nad gledanjem formule 1 ravno zaradi serije na Netflixu, ob enem pa seveda spoznal, da je formila 1 v bistvu dokaj zanimiva, še posebej, ko spoznaš malo tudi zakulisno dogajanje. Predvsem pa je to šport za vse tiste, ki imate radi lepe stvari, ker je to res šport, ki da veliko na lepoto. 

Da se vrnem k sami knjigi. Vsi, ki ste torej pogledali serijo ali pa vas formula zanima kot taka, potem veste tudi kdo je avtor ali bolje rečeno veste, da gre za zabavno osebo, ki pa nima dlake na jeziku in pri svojem komentiranju dogajanje no olepšuje stvari, pač pa pove točno tako kot je. Torej za vse, ki vas zanima ta šport in dogajanje v zakulisju, lahko s to knjigo dobite verodostojen opis dogajanje skozi celotno sezono. 

Jaz sem se zelo zabaval ob branju in jo prebral v parih dneh. Pa še to z malo iznajdljivosti si jo boste zelo ugodno prenesli na e bralnik.



slika: Surviving to Drive: The No. 1 Sunday Times Bestseller, Steiner, Guenther , eBook - Amazon.com


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2